رسانه‌های اسرائیلی: نتانیاهو هفته آینده راهی واشنگتن می‌شود غریب آبادی: پیشنهاد یک مسیر جدید برای ورود و خروج شناور‌ها را به طرف عمانی ارائه کردیم ارتش کویت: یکی از شناور‌های نیروی دریایی ما هدف قرار گرفت/ ۴ نیرو‌ی مسلح مجروح شدند سنتکام: حملات جدیدی را علیه ایران آغاز کردیم / محاصره دریایی از ساعت ۴ بعدازظهر به وقت شرق آمریکا اجرایی خواهد شد ادعای آکسیوس: دستور ترامپ به نتانیاهو برای خروج نظامیان اسرائیل از سوریه و لبنان شد نتانیاهو ایران را تهدید کرد ترامپ: در تلاش برای تأمین امنیت هرمز هستیم؛ به نفت منطقه نیاز نداریم! پایگاه نظامی آمریکا در کویت هدف قرار گرفت نخست‌وزیر عراق و رئیس‌جمهور آمریکا دیدار کردند تردد نفتکش‌ها از تنگه هرمز متوقف شد / جزئیات گزارش شرکت‌های معتبر رصد ترافیک دریایی ارتش اسرائیل در حال پیشروی به مناطق روستایی درعا و قنیطره است درخواست سناتور‌های آمریکایی برای انتشار تحقیقات حمله به مدرسه میناب واکنش نخست وزیر پاکستان به تحولات یمن و حمله عربستان به فرودگاه صنعا اکانت ترامپ: رئیس‌جمهور آمریکا ساعت ۹ شب پنجشنبه، یک سخنرانی سراسری برای مردم ایالات متحده ایراد می‌کند حمله انصارالله یمن به فرودگاه ابها و منطقه العسیر عربستان نیویورک تایمز: ترامپ از سرگیری جنگ در ایران را به کنگره اطلاع داد

هشدار فرمانده ناتو درباره عقب‌ماندگی از روسیه و چین در زمینه فناوری پهپادی

هشدار فرمانده ناتو درباره عقب‌ماندگی از روسیه و چین در زمینه فناوری پهپادی  یکی از فرماندهان نیروی دریایی ناتو وضعیت این ائتلاف غربی در رقابت با چین و روسیه برای دستیابی به فناوری‌های مدرن پهپادی را بحرانی ارزیابی کرده درباره عقب‌ماندگی‌ها هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 01
کد خبر: ۲۹۰۵۶۸

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه فوکوس، ائتلاف نظامی ناتو در تلاش است تا نیروهای مسلح خود را به فناوری‌های مدرن مانند پهپادها و ربات‌ها مجهز کند و این هدف را دنبال می کند که در این زمینه  بر روسیه و چین برتری پیدا کند.

در این میان آرین وارنا، فرمانده نیروی دریایی هلند و رئیس نیروی واکنش سریع گروه 1 دریایی ناتو، وضعیت را در این مسیر بحرانی می‌داند.

وی در سخنانی در این باره گفته است: احساس نمی‌کنم در این راستا به اندازه کافی سریع حرکت می‌کنیم. او تأکید کرد که شکاف تکنولوژیکی بین ما و مخالفانمان زیاد است.

در آغاز ماه جاری میلادی دو رزمایش بزرگ ناتو موسوم به «REPMUS» (آزمایش رباتیک و نمونه‌سازی با سیستم‌های دریایی بدون سرنشین) و «پیام‌رسان پویا 2025» برگزار شد.
این رزمایش‌ها برای آزمایش فناوری‌های جدید در شرایط واقعی طراحی شده بودند و شامل پهپادهای زیرآبی با قابلیت شناسایی و خنثی‌سازی مین‌های دریایی بود. ربات‌هایی که تهدیدات را شناسایی کرده و داده‌ها را به خشکی مخابره می‌کنند نیز در این رزمایش‌ها به کار گرفته شدند.

وارناار توضیح داد که ناتو به چیزی که توسعه مارپیچی نامیده می شود متکی است، که در آن فناوری‌ها دائماً در حال اصلاح هستند تا یک قدم جلوتر از پاسخ دشمن باشند.

به گفته وی نمونه‌ای از این مورد، جنگ اوکراین است.

این مقام ناتو در بخش دیگری از سخنانش گفت: ناتو تحت فشار است زیرا روسیه و چین نیز به طور گسترده در حال گسترش فناوری‌های نظامی خود هستند.

وارناار گفت: ما می‌دانیم که آنها در حال پیشبرد پیشرفت‌های خود هستند. ما باید اطمینان حاصل کنیم که پیشرفت ما سریع‌تر از آنها پیش می‌رود. در این میان به ویژه، اتوماسیون فزاینده سیستم‌های تسلیحاتی، جنگ‌های آینده را شکل خواهد داد.

با وجود این چالش‌ها، وارناار البته تحولات مثبتی را نیز می‌بیند. وی در این باره گفت: پروژه‌های هیجان‌انگیز زیادی وجود دارد و سرعت آنها در حال افزایش است. با این وجود، وی اعتراف کرد: ناتو در این مسیر به‌وضوح با سرعتی که ما می‌خواهیم حرکت نمی‌کند./تسنیم

کلمات کلیدی: روسیه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار